A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Урок трудового навчання як засіб творчого розвитку вчителя та учнів

Дата: 28.03.2019 09:27
Кількість переглядів: 240

26 березня 2019 року на базі Черницького НВК відбулося РМО вчителів трудового навчання  з проблеми «Урок трудового навчання як засіб творчого розвитку вчителя та учнів».

Учасники семінару оглянули виставку учнівських робіт, відвідали урок трудового навчання у 9 класі. Гандзевич Віктор Петрович, вчитель трудового навчання Черницького НВК, презентував з  школярами   цікавий спосіб оздоблення дерев'яних виробів - геометричне різьб­лення, у якому орнаментальні мотиви складаються з простих гео­метричних елементів: ліній, трикутників, квадратів, прямокутників, ромбів, кіл.   З цим видом декоративно-ужиткового мистецтва  учні вже добре знайомі, адже свої роботи, виготовлені у техніці тригранно-виїмчасте різьблення, вони не раз презентували на різних мистецьких конкурсах.

Вчитель трудового навчання Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Гуляйгородський Віталій Євгенович ознайомив педагогів з шляхами розвитку школи за допомогою написання освітніх мікропроектів.

Методист РМК Дутчак Ірина Йосипівна підвела підсумки та проаналізувала участь учнів ЗЗСО району в ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора