A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Вечір пам‘яті Андрія Кузьменка

Дата: 10.02.2019 10:09
Кількість переглядів: 274

Уже який рік поспіль Бродівський міжшкільний учнівський парламент, коррдинатором якого є Мирослава Островська, організовує вечір пам‘яті генія української музики Андрія Кузьменка, і 2019 рік - не виняток. У п‘ятницю, 8 лютого, в приміщенні  Народного  Дому м.Броди відбувся концерт вшанування пам‘яті великого співака.

Відвідувачі мали змогу пригадати історію життя Кузьми, а також насолодитися виконанням пісень «Скрябіна» найталановитішими співаками з усього Бродівського району. У залі панувала неймовірна атмосфера, яку створювали неперевершенні ведучі - одинадцятикласники Настя Левицька та Володя Пахмурський.  Музичні композиції не залишили жодного слухача байдужим. Також зі сцени неодноразово лунали вірші, присвячені співакові, а ще - уривки з книги «Я, побєда і Берлін» та поезія, автором якої є сам Андрій Кузьменко. Наприкінці концерту учасники міжшкільного парламенту заполонили увесь зал драйвом із фінальними піснями «Маршрутка» та «Сам собі країна». «Напевно, ми ще не отримували стільки позитивних відгуків за всю історію існування нашого самоврядування»,- зізнаються перші учасники і засновники Бродівського міжшкільного учнівського парламенту.

     Завдяки Вечору пам‘яті «Скрябіна», люди різноманітних вікових категорій змогли заново прожити весь творчий шлях гурту. Хочемо висловити подяку всім, хто допомагав нам фізично, морально і матеріально. Життя співака - це мить, його внесок у мистецтво - вічність. Кузьма, ти завжди житимеш у наших серцях!

Еліза Рогоцька,

учасниця Бродівського міжшкільного учнівського парламенту


« повернутися

Вхід для адміністратора