A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Районний семінар-практикум вчителів математики

Дата: 23.05.2019 11:16
Кількість переглядів: 249

21 травня 2019 року відбувся районний виїзний семінар-практикум вчителів математики з теми «Готовність учителя математики до роботи в новій українській школі: сучасні тенденції викладання математики». 

30 учителів району гостинно зустріли викладачі Тернопільського  національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

Декан фізико-математичного факультету Громяк Мирон Іванович та завідувач кафедри математики та методики  викладання Чорний Віктор Зіновійович виступили з вітальним словом і провели цікаву екскурсію фізико-математичним факультетом, показали вчителям 3-D принтер у дії,  музей комп’ютерної техніки.

Автор підручників з алгебри та математики Кравчук Василь Ростиславович ознайомив  учасників семінару з особливістю своїх підручників і дидактичними матеріалами до них.

Розв’язок параметричної нерівності, яка була на одному із завдань  ЗНО з математики продемонстрував Лотоцький Володимир Андрійович (кандидат фізико-математичних наук, доцент).

Доктор фізико-математичних наук, доцент кафедри Грод Іван Миколайович продемонстрував  учителям комп’ютерну математику. Його студенти підготували цікаві доповіді про використання програми MATLAB, математичне моделювання та нейронні мережі.

Начальник відділу у справах молоді університету Брославський Володимир Любомирович провів цікаву екскурсію головним корпусом університету, показав музеї.

Практична частина виїзного засідання розпочалася у Центрі Науки Тернополя.

З інноваційними педагогічними технологіями, методиками та системами навчання предмета ознайомили педагогів методист РМК Шелест Л. С. та голова РМО Стеблик Р. Р.

Вчителі ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4» Лозова І. М., Караїм Г.А. звернули увагу вчителів на підвищення якості навчально-виховного процесу, розвиток творчого потенціалу вчителя, впровадження сучасних педагогічних технологій, спрямованих на розкриття та розвиток інтелектуальних здібностей дитини.



« повернутися

Вхід для адміністратора