A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Завершився цикл семінарів  «Батьківська освіта як складова виховної програми школи»

Дата: 26.04.2018 11:42
Кількість переглядів: 257

25 квітня 2018 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст.№4 проведено черговий семінар з циклу  «Батьківська освіта як складова виховної програми школи».

Заступники директорів з виховної роботи та класні керівники ЗЗСО району під керівництвом модератора семінару І.Л.Ковальчук обговорили роль батьків у формуванні дитячого характеру.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст.№4 І.Л.Ковальчук розповіла про психологічні особливості  та етапи розвитку характеру, чинники, які впливають на його формування. Зацікавили учасників семінару тренінгові вправи, які проводила І.І.Немерко, практичний психолог Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст.№4. На завершення семінару педагоги створили колажі , на яких зобразили фактори  впливу на становлення особистості. Педагоги дійшли висновку, що найголовнішу роль у  формуванні характеру дитини відіграє сім'я, а лише тоді школа, колектив та оточення людини. Завідувач РМК відділу освіти Н.В.Антоненко вручила усім учасникам заходу сертифікати, які засвідчують їх участь у циклі семінарів «Батьківська освіта як складова виховної програми школи». Методичні матеріали заступники директорів та класні керівники ЗЗСО району зможуть використати у роботі з вчительським та батьківськими колективами. 



« повернутися

Вхід для адміністратора