A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Можливості музеїв для ефективнішого вивчення предметів «іноземна мова» та «зарубіжна література»

Дата: 27.01.2018 11:58
Кількість переглядів: 269

25 cічня 2018 року відбулося засідання вчителів ШПА щодо використання музейної педагогіки на початковому етапі вивчення предметів.

Теоретична частина заняття проходила у Бродівській СЗОШ І – ІІІ ст. №2 і мала практичну мету дослідити, яким чином застосувати можливості музеїв для ефективнішого вивчення предметів «іноземна мова» та «зарубіжна література».

Зійшлися до спільної думки, що світова практика залучення музейних виставкових залів та експонатів слугує кращому засвоєнню усіх предметів шкільної програми. Вчителі іноземних мов висловились за використання музеїв природничого циклу, а вчителі зарубіжної літератури захоплені історичними та духовними скарбами Львівщини. У практичній частині вчителі групами досліджували можливості музеїв м. Львова і обмінювались думками, які теми доцільно вивчити в музеї – аптеці,музеї скла, природничому, історичному музеях рідного краю. Методист РМК, Глухенька І.Є. розповіла присутнім учителям інформацію про впровадження нового стандарту у новому навчальному році, про новини МОН України, про вимогу часу до постійної самоосвіти вчителів та підвищення їх кваліфікації. Важливо було  для молодих педагогів отримати корисні поради щодо проведення динамічних пауз із школярами на початковому етапі вивчення предметів. Завершилось засідання приємним переглядом мюзиклу «Труффальдіно з Бергамо» за п’єсою К.Гольдоні у театрі імені Марії Заньковецької.



« повернутися

Вхід для адміністратора