A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям на території ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4»

Дата: 18.10.2018 12:11
Кількість переглядів: 238

17 жовтня 2018 року урочисто перерізали стрічку на відкритті спортивного майданчика зі штучним покриттям на території ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4».

Подія відкриття та освячення сучасного спортивного майданчика зібрала учнів, вчителів, батьків, керівників та представників обласної та місцевої влади. 
Одне з найбільших у Львівській області футбольне поле європейського взірця збудували за кошти обласного, районного та міського бюджетів. 
Під час урочистостей почесні гості висловлювали найкращі побажання винуватцям свята та були відзначені грамотами. Вітаючи учасників заходу, міський голова Анатолій Белей подякував усім хто долучився до реконструкції спортивного майданчика на території школи. Побажав дітям приділяти якомога більше часу для занять спортом та фізичною культурою, адже спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті. 
Присутні на святі отримали безліч позитивних емоцій. 
Бродівська міська рада підтримала один із найбільш амбітних проектів «Реконструкція спортивного майданчика на території Бродівської ЗОШ І-ІІІст.№4». Реалізація проекту стала можливою завдяки участі школи у конкурсі ДФРР. Основною умовою участі було співфінансування із місцевих бюджетів.

Інформація із сайту Бродівської міської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора