A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

«Джерело творчості»

Дата: 21.01.2019 12:40
Кількість переглядів: 229

З  09 січня до 11 січня  2019 року тривав І етап Всеукраїнського конкурсу педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів  «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка-2019». У конкурсі взяло участь 2 педагоги – керівники гуртків Бродівського РЦДЮТ та Бродівської МАН.

На розгляд членів журі було представлено роботи у номінації «Керівники гуртків художньо-естетичного напряму (образотворче мистецтво)» - Шуст Роман Миронович та «Керівники гуртків та секцій дослідницько-експерементального напрямку (секції «Геологія, геохімія та мінералогія») Кравчук Катерина Євгенівна.

Роботи учасників Конкурсу відповідали критеріям оцінювання за вимогами Положення про конкурс, теоретично обґрунтовані, висвітлюють практичний аспект упровадження інноваційних форм і методів навчально-виховної роботи, відображають системність роботи керівників гуртків, її практичну значущість і результативність, що підтверджується матеріалами з досвіду роботи педагогів.

Подані на конкурс матеріали засвідчили вміння керівників гуртків спрямувати свої зусилля на реалізацію основних завдань, покладених на позашкільні навчальні заклади Законом України "Про позашкільну освіту".


« повернутися

Вхід для адміністратора