A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Патріотична освітня програма «Уроки мужності»

Дата: 23.10.2018 12:42
Кількість переглядів: 211

У зв’язку з гострою необхідністю підвищення рівня національної і патріотичної свідомості серед молоді, відповідно до Указу Президента України № 580/2015 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 - 2020 роки», ...

Заходів щодо викладання предмета «Захист Вітчизни» та організації військово-патріотичного виховання учнів у закладах загальної середньої освіти області у 2018/2019 навчальному році, затверджених розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 04 вересня 2018 року за № 902, відділ освіти Бродівської РДА повідомляє, що 25 жовтня 2018 року в ОЗ «Підкамінська ЗОШ І-ІІІ ст.» о 10.00 год. (запрошуються учні Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст., Наквашанської ЗОШ І-ІІІст., Маркопільського НВК, Пеняківського НВК) та Бродівській гімназії ім..І.Труша о 13.00 год. (запрошуються учні Бродівської СЗОШ І-ІІІст.№2, ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІст. №3», ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст.№4», Лешнівської ЗОШ І-ІІІст., Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст., Шнирівської ЗОШ І-ІІІст.,  Пониковицької ЗОШ І-ІІІст.) ГО «Правий сектор» за фінансової підтримки департаменту внутрішньої політики ЛОДА буде проводити «Уроки Мужності».

          Патріотична освітня програма «Уроки Мужності» включає в себе проведення інструкторами-волонтерами теоретичних та практичних занять для старшокласників Львівщини з історії боротьби за незалежність України, вивчення основних зразків техніки та озброєння ЗСУ, основ тактичної медицини, зустрічі з учасниками бойових дій на сході України.


« повернутися

Вхід для адміністратора