A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Майстер-клас для вчителів географії Бродівського методичного кластеру

Дата: 25.02.2019 13:34
Кількість переглядів: 284

21 лютого 2019 року на базі ОЗ "Бродівська ЗОШ І- ІІІ ст №3" проведено майстер-клас для вчителів географії Бродівського методичного кластеру «Використання  інноваційно – мультимедійних технологій в освітньому процесі відповідно до завдань НУШ»,

який провела вчитель даної  школи  Максимів Ярослава Богданівна. В ході майстер-класу учасники ознайомилися із матеріалами щодо використання інноваційно-мультимедійних технологій в освітньому процесі з географії відповідно до Концепції Нової української школи, змогли попрацювати з інтерактивною дошкою. Під час роботи в групах були використані різноманітні форми та методи, які допомагають формувати предметні та ключові компетентності,критичне мислення школяра. Були використані  MozaBook та LearningApps.org.  Ярослава Богданівна також поділилася досвідом із проектної діяльності, зокрема, розповіла про роботу та результати навчального проекту «Сортуй сміття заради майбутнього".

 Учасники майстер-класу обмінялися досвідом роботи щодо навчання сучасного школяра. Методист районного методичного кабінету Шушкевич Надія Дмитрівна у підсумку зазначила, що провідна роль у формуванні грамотного, свідомого, компетентного учня, громадянина України належить вчителю.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора