A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Організація навчання в Новій українській школі в контексті STEM - освіти

Дата: 23.10.2019 14:10
Кількість переглядів: 402

23 жовтня 2019 року у Ясенівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання Бродівського МОК вчителів математики, фізики та інформатики «Організація навчання в Новій українській школі в контексті STEM - освіти».

Голова МОК Лозова Ірина Михайлівна, вчитель математики ОЗ « Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. N 4», та методист РМК Шелест Л. С. ознайомила присутніх з методикою організації навчання STEM- освіти.

На уроці математики у 6 класі « Розв‘язування прикладних задач на застосування дробів з різними знаменниками», який провела вчитель Дзьоба О. Ю., вчителі  мали змогу побачити переваги і перспективи STEM - освіти. В практичній частині семінару, яку провела вчитель Кохманська Г.М., педагоги опрацювали застосування елементів STEM освіти при навчанні учнів алгебри та геометрії.

Підвівши підсумок семінару методист РМК Шелест Л. С. зазначила, що подальшу професійну діяльність педагоги повинні спрямовувати на активне використання сучасних технологій навчання з метою формування в учнів цілісного, системного світогляду, розвитку креативного мислення, творчої самореалізації.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора