A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Засідання методичного кластера «Від здорового вчителя до здорового учня»

Дата: 30.01.2020 14:17
Кількість переглядів: 227

28 січня 2020 року в актовій залі відділу освіти Бродівської РДА відбулося засідання методичного кластера «Від здорового вчителя до здорового учня».

Модератором інформаційно-комунікаційного заходу з елементами тренінгу «Від емоційного інтелекту вчителя до емоційного інтелекту учня» була практикуючий психолог Паликоровівського НВК Гайдамаха Альона Миколаївна. Розпочалося заняття із вправи «Криголам», в ході якої  учасники  налаштувалися на плідну працю. Акцент було зроблено на формуванні емоційного інтелекту, його значенні в житті сучасного вчителя та учня, усвідомленні впливу емоційної сфери на життєдіяльність людини.

Учасники (а це вчителі різних предметів, методисти районного методичного кабінету) вчилися розуміти, приймати, регулювати власні емоції та емоції інших людей. Отримали теоретичні знання про емоційний інтелект, його структуру, розмежували IQ (розумовий інтелект) та EQ (емоційний інтелект) в контексті «знати» - «любити».  Вправа «Долаємо негативні емоції»  методом модерації, звернення до досвіду групи щодо управління негативними емоціями сприяла  активізація творчого ставлення до життя. На завершення учасники отримали   практичні поради «Як розвивати емоційний інтелект у школярів». Координатор методичного кластера, методист районного методичного кабінету Шушкевич Надія Дмитрівна побажала всім міцного здоровя, адже шлях до здорового учня торує здоровий вчитель!



« повернутися

Вхід для адміністратора