A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Роль шкільної бібліотеки в освітньому процесі в умовах реалізації Концепції "Нова українська школа"

Дата: 29.11.2019 14:35
Кількість переглядів: 278

27 листопада 2019 року в актовій  залі районного  методкабінету  відбувся семінар-практикум шкільних  бібліотекарів з проблеми  "Роль шкільної бібліотеки в освітньому процесі в умовах реалізації Концепції "Нова українська школа".

Під час проведення круглого  столу на тему «Шкільна бібліотека нового покоління» було розглянуто актуальні питання.  Гнатюк Ольга Романівна, заступник директора з НВР ОЗ»Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст.№3», у своєму виступі «Основні засади діяльності Нової української школи» зупинилася  на важливості ролі читання учнями  початкових класів  у Новій українській школі». Ткачук Ольга Тихонівна, методист відділу освіти Бродівської РДА, представила до уваги присутніх  презентацію на тему «Новий функціонал шкільної бібліотеки». Із презентацією на тему «Інтерактивні елементи у роботі шкільної бібліотеки як спосіб заохочення учнів до читання» виступила Ковальчук Любов Миронівна, бібліотекар та вчитель української мови і літератури Гаї-Дітковецького НВК.

 У завершенні семінару-практикуму було підведено підсумки проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня»  в ЗЗСО.  З досвідом роботи з проведення вищезгаданого місячника та виступом «Книга творить людину» поділилася Абрагамець Ірина Василівна, бібліотекар ОЗ»Брордівська ЗОШ І-ІІІ ст.№3». Олійник Ольга Ярославівна, керівник районного семінару-практикуму, наголосила на тому, що такі заходи і сприяють задоволенню й розвитку інформаційних потреб і запитів читачів, розширенню кола їх пізнавальних інтересів, залученню нових користувачів до бібліотеки, рекламуванню бібліотеки, створенню її іміджу.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора