A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Спільне районне методичне об'єднання вчителів фізичної культури та «Захисту Вітчизни»

Дата: 13.05.2019 15:05
Кількість переглядів: 476

10 травня 2019 року відбулося спільне районне методичне об'єднання вчителів фізичної культури та «Захисту Вітчизни» з проблеми «Планування, організація та проведення туристсько-екскурсійної, фізкультурно-оздоровчої роботи в освітньому закладі».

Івасюта Андрій Михайлович, директор Паликоровівського НВК та організатор даного заходу, розповів педагогам про впровадження в освітній процес з фізичної культури варіативного модуля «Туризм».

Під час практичної частини семінару команди вчителів, використовуючи карти та компас, змагалися у спортивному орієнтуванні з метою найшвидшого знаходження заданих контрольних пунктів.

Учні Паликоровівського НВК продемонстрували проходження «Смуги перешкод». Під чітким керівництвом та наставництвом вчителя фізичної культури Андрія Михайловича Івасюти юні туристи, а також кілька педагогів, долали навісну переправу, спуск та підйом по схилу, траверс.

На завершення методичного об'єднання працівники Паликоровівського НВК для усіх учасників приготували давню українську страву -   смачний козацький куліш.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора