A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Погляд в майбутнє крізь призму  педагогіки гри

Дата: 04.03.2019 15:09
Кількість переглядів: 261

28 лютого 2019 року у  Наквашанській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено інтегроване засідання методичного освітнього кластеру вчителів початкових класів та вихователів дошкільних закладів освіти.

Спільною темою для обговорення стала методика використання гри LEGO у навчанні дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Розпочалася зустріч у Наквашанському ДНЗ, де вихователем Щирбою О.Я. проведено ранкову зустріч у різновіковій групі з використанням  цеглинок LEGO. Також Ольга Ярославівна поділилася досвідом щодо організації навчальних ігор.

Тематика «Погляд в майбутнє крізь призму  педагогіки гри» була продовжена у школі с.Накваша. Вихователі та вчителі початкових класів побували на відкритих уроках у 1 та 3 класах, на яких вчителі Хороша Н.М. та Мельник Г.С. поділилися із колегами своїми творчими знахідками застосування практичного методичного інструменту «Шість цеглинок LEGO».

Про освітній потенціал гри LEGO розповіла педагогам вчитель початкових класів та англійської мови Наквашанської ЗОШ І-ІІІ ст. Нагірняк Ю.В.

Змістовною стала і активність у групах, яку організувала Попадич О.С., вона поділилася із колегами власними цікавинками та знахідками використання в освітньому процесі гри LEGO.

Підвели підсумки зустрічі методисти райметодкабінету відділу освіти Бродівської РДА Кирик І.Є. та  Ткачик О.В.



« повернутися

Вхід для адміністратора