A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Військово-патріотичні заходи з учнівською молоддю з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня Українського козацтва

Дата: 18.10.2019 15:10
Кількість переглядів: 364

17 жовтня 2019 року на території військової частини А2595 спільно з сектором молоді та спорту Бродівської РДА були проведені військово-патріотичні заходи з учнівською молоддю Наквашанської ЗОШ І-ІІІ ст., Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст. та ОЗ «Підкамінська ЗОШ І-ІІІ ст.» з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня Українського козацтва.

Учасники заходів на Алеї слави у військовій частині вшанували пам'ять авіаторів, які віддали свою силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави та полягли за волю, мир і спокій на нашій землі. Також старшокласники мали змогу ознайомитись з військовою технікою на летовищі, поспілкуватися з учасниками АТО та військовослужбовцями, спробувати солдатського чаю, показати свої вміння і прагнення до перемоги у військово-спортивних змаганнях «Козацький гарт».

          Відділ освіти Бродівської райдержадміністрації вітає переможців змагань, учнів 10 класу Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст., і щиро дякує за співпрацю у підготовці та проведенні даного заходу командуванню в/ч А2595 та сектору молоді та спорту Бродівської РДА.

Бажаємо успіхів усім, хто носить високе звання захисника України та тим, у кого іспит на нього ще попереду!



« повернутися

Вхід для адміністратора