A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

До 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського "У діалозі з сучасністю"

Дата: 30.11.2018 15:24
Кількість переглядів: 231

Всеосяжна, багатоаспектна науково-педагогічна творча спадщина Василя Олександровича Сухомлинського з роками не втрачає своєї актуальності, а відкривається все новими і новими гранями. До 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського та з метою вшанування пам’яті видатного українського педагога-гуманіста, 29 листопада 2018 року у залі Бродівської центральної бібліотеки для педагогів-словесників та вчителів художньо-естетичного циклу було проведено методичну вітальню «У діалозі з сучасністю».

Переглянувши невеликий документальний фільм «Павлиський романтик»,  освітяни пригадали біографію Василя Олександровича, а також дізналися нові факти про щасливі та трагічні сторінки життя цієї неординарної особистості.

До речі, вчителі  не були пасивними слухачами, а активно долучалися до розмови, викладаючи свої погляди щодо питань, які ставить життя перед новою українською школою. Людмила Заяць та Ірина Дутчак, методисти РМК,  зіставили ці вчительські відповіді з думками Василя Олександровича. Варто відзначити, що уже 50 років минуло з дня смерті талановитого педагога, а його погляди та ідеї збігаються з поглядами сучасних вчителів.

Сподіваємось, що думки Сухомлинського, знайдуть відгук у освітянських  серцях і отримають продовження у  вчительській праці.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора