A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Самоосвітня діяльність вчителя фізики в умовах оновленого змісту освіти

Дата: 29.05.2019 15:32
Кількість переглядів: 282

28 травня 2019 року на базі «ОЗ Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4»  відбулося засідання РМО вчителів фізики з теми  «Самоосвітня діяльність вчителя фізики в умовах оновленого змісту освіти».

Методист РМК Шелест Любов Степанівна ознайомила присутніх із використанням методів і засобів навчання при викладанні астрономії
у 2019-2020 н.р.

Голова РМО Шевців Василь Федорович, вчитель фізики ОЗ «Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4», розповів учасникам семінару про розвиток творчих здібностей учнів на уроках фізики і в позаурочний час.

Мартинюк Ігор Степанович, вчитель фізики Бродівської гімназії ім. І.Труша, продемонстрував учителям напрацювання з методичної проблеми «Формування предметних та ключових компетентностей на уроках фізики», зокрема, про розвиток  критичного мислення на уроках  фізики та в позакласній діяльності.

Учасники РМО  у практичній частині мали змогу побачити розв’язування фізичних задач графічним способом.

Підсумком семінару була діагностика методичної роботи РМО вчителів фізики, що сприятиме оновленню форм організації методичної роботи та максимально забезпечуватиме впровадження інноваційної діяльності під час навчання учнів.



« повернутися

Вхід для адміністратора