A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Підліток та його таємниці

Дата: 19.04.2019 15:34
Кількість переглядів: 243

18 квітня 2019 року в актовій залі відділу освіти відбулося засідання районного методичного об’єднання класних керівників з теми «Підліток та його таємниці».

Засідання пройшло у форматі практикуму, зокрема розпочалося вправами  «Загадкова скринька «Пригода починається»» та  «Валіза для подорожі життям», які провела методист РМК Мирослава Островська. Вправи були взаємопов’язані та полягали у тому, наскільки важливими є речі, які допомагають підліткам йти до своєї мети та здійснювати мрії. Продовжила практичну роботу у цьому ж руслі керівник районного методичного об’єднання, вчитель Лешнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ольга Скальська. Вона провела вправу – гру «Доріжка з перешкодами». Ця права яскраво демонструє, що на шляху до свободи та зрілості підлітків чекає багато перешкод  та ресурсів. І саме від того, як і з ким йде підліток, залежить  - чи буде успішним його перехід від одного періоду життя до іншого.

Практикум  «Відверта розмову про потаємне»  провела  психолог Бродівського РЦССДМ Ольга Кирик. Також вона надала практичні поради щодо того, як вести себе, коли підліток щось  приховує, мовчить, не реагує на зауваження.

Підсумувала засідання Мирослава Островська статистичними даними, які полягають у тому, що у 15 років лише кожен третій підліток вважає себе щасливим. Тому, класний керівним має бути дуже гнучким та толерантним, щоб щасливих дітей ставало все більше і більше.



« повернутися

Вхід для адміністратора