A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Підписання тристоронньої Угоди про співпрацю у рамках проекту «Змінимо країну разом»

Дата: 06.04.2018 15:40
Кількість переглядів: 307

З метою  реалізації заходів у межах Програми розвитку освіти Львівщини на 2017-2020 роки, зокрема, у межах проекту «Змінимо країну разом», та  практичного втілення декларації намірів співпраці між МОН України, Львівською ОДА, Луганською ВЦА, Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» та Асоціацією місцевих рад «Ради Львівщини» від 16 вересня 2017 р., угоди між Бродівською районною радою та Білокуракинською райдержадміністрацією про дружбу і партнерство з 02  по 05 квітня 2018 року начальник відділу освіти Бродівської РДА  М.М. Сторожук та директор  Бродівської гімназії імені Івана Труша Р.В. Шишка у складі делегації Львівської області відвідали м. Сєвєродонецьк Луганської області.

До речі, цьогоріч  це вже їх друга поїздка до Луганської області.

Освітяни взяли участь у робочій зустрічі на базі Луганського обласного інституту післядипломної  педагогічної освіти, метою якої було обговорення нагальних питань становлення Нової української школи. Цікавими  були доповідь «Ресурсне забезпечення впровадження Нової української школи в освітнє середовище Луганщини» ректора Луганського ОІППО, кандидата педагогічний наук, доцента п. Ірини Цимбал, виступи директорів закладів загальної середньої освіти, які розкривали низку питань: «Управління сучасним закладом освіти у взаємодії з батьками та громадою», «Професіоналізм педагога як дієвий  чинник здійснення освітніх реформ», «Освітня реформа в сільській гімназії» тощо.

Також відбулося урочисте підписання тристоронньої  Угоди про співпрацю між відділами освіти Бродівської РДА, Білокуракинської РДА та Білокуракинської селищної ради. Підписано Угоди про співпрацю між Бродівською гімназією імені Івана Труша та Білокуракинською ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Білокуракинської селищної ради, Бродівською ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 та Нещеретівською ЗОШ І-ІІІ ступенів Білокуракинської селищної ради, Суховільською ЗОШ І-ІІІ ступенів та Павлівською ЗОШ І-ІІІ ступенів Білокуракинської районної ради. Досягнуто принципової домовленості про підписання найближчим часом Угоди про співпрацю між Пеняківським НВК та Лозно-Олександрівською ЗОШ І-ІІІ ступенів Білокуракинської районної ради.

М.М. Сторожук та Р.В. Шишка у складі делегації Львівщини були учасникам форуму партнерства щодо запровадження конкурсів з освітніх, культурних, журналістських обмінів у рамках проекту «Змінимо країну разом». У даному заході також взяли  участь голова Львівської обласної ради п. Олександр Ганущин та голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово – цивільної адміністрації п. Юрій Гарбуз.

Також освітяни з Бродівщини були приємно вражені умовами навчання та виховання у Кремінській обласній загальноосвітній санаторній школі-інтернат І-ІІІ ступенів.

 Попереду  –  багато спільних заходів та проектів, що народилися в процесі співпраці освітян Бродівського та Білокуракинського районів

 



« повернутися

Вхід для адміністратора