A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Педагогічна взаємодія на основі партнерських стосунків за участю працівників центру інноваційної освіти «Про. Світ»

Дата: 26.03.2018 16:13
Кількість переглядів: 230

23 березня 2018 року на базі ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ  ст. №3» відбулося методичне об'єднання класних керівників Бродівського освітнього округу №1 з проблеми «Педагогічна взаємодія на основі партнерських стосунків» за участю працівників центру інноваційної освіти «Про. Світ».

 Цей центр –один з лідерів серед організацій, які впроваджують  освітні зміни на практиці. Методичне об'єднання мало форму тренінгу.  Іськович Ольга, координатор програми «Школа 3.0», розповіла  учасникам семінару про результати  роботи, нові проекти та програми центру «Про. Світ». Людмила Сергіївна Сакович, переможець конкурсу «Успішний учитель -2015»,  презентувала власний досвід роботи  як класного керівника 10 кл. Львівської СЗОШ І-ІІІ ст.№83. Педагог ознайомила освітян з новими і цікавими формами та видами роботи з учнівським колективом. Під час практичної частини тренінгу вчителі виконували ситуативні вправи: «Долоньки», «Весняний подарунок», «Спогади зі школи», «Яка я?» та інші.

Методичне об'єднання сприяло підвищенню мотивації  вчителів до саморозвитку та самореалізації, формуванню навичок співробітництва між учнями та класним керівником.



« повернутися

Вхід для адміністратора