A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Засідання круглого столу «Людська гідність як конституційна цінність»

Дата: 20.04.2018 16:22
Кількість переглядів: 298

19 квітня 2018 року у Бродівській СЗОШ І-ІІІст. №2 засідання круглого столу «Людська гідність як конституційна цінність» практичних психологів та соціальних педагогів району відбулося за участю начальника Бродівського бюро правової допомоги Материцької Люби Андріївни.

Піднімалися питання: «Процеси трансформації правосвідомості українського суспільства та встановлення сутності людської гідності в контексті міжнародного права і  приватного права України» (методист РМК відділу освіти Сірко Лариса Василівна), «Насильство у сім»ї  - одна з найбільш гострих та розповсюджених соціальних проблем національного значення» (практичний психолог Бродівської СЗОШ І-ІІІст. №2 Фурлет Ольга Володимирівна),  «Організаційно-правові  засади  запобігання та протидії домашньому насильству, основні напрями реалізації державної політики    у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, спрямовані на захист прав та інтересів осіб, які постраждали від такого насильства (начальник Бродіського бюро правової допомоги Материцька Люба Андріївна). У ході роботи учасники заняття переглянули відеоролики «Сім»я без насильства» (соціальний педагог Бродівської СЗОШ І-ІІІст. №2 Панчук Мирослава Мирославівна),  обговорили Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»(«Голос України» №4 (6759) за 06 січня 2018 року) та одержали методичні матеріали «Зупинимо насильство у сім»ї» , витяги із Закону, що стосуються завдань, які ставить держава перед закладами системи освіти під час здійснення заходів  у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.  Досвідом роботи у цій сфері діяльності поділилася соціальний педагог ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІст. №3 Скребцова Євгенія Олексіївна.

До заняття бібліотекарем, практичним психологом та соціальним педагогом Бродівської СЗОШ І-ІІІст. №2 була підготовлена виставка літератури з піднятого питання.



« повернутися

Вхід для адміністратора