A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Шляхи формування інтересу до фізики

Дата: 23.01.2020 16:24
Кількість переглядів: 268

22 січня 2020 року відбулося засідання методичного кластеру вчителів фізики Бродівського району "Шляхи формування інтересу до фізики".

Вчитель фізики опорного закладу "Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3" Цінцірук Л.І. розповіла колегам про шляхи активізації пізнавальної діяльності на уроках фізики через розвиток критичного мислення. Вчителі наголосили на важливих моментах проблемного навчання та практичного застосування цього методу.

Також йшла мова про результати участі учнів району в конкурсі "Запроси фізику до себе", у якому перше місце в районному етапі здобули учні 9 класу опорного закладу "Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4" під керівництвом Батенчук Н.Б. Учасники заходу з цікавістю переглянули відеоролик, який переміг у конкурсі. Наталя Петрівна поділилася досвідом щодо підготовки та участі у школи у конкурсі.

Методист Бродівського РМК Шелест Л.С. проаналізувала результати ІІ етапу олімпіад з фізики та астрономії.

Поділилася досвідом з використання інтерактивних методів навчання вчителька фізики Пониквянської ЗОШ І-ІІІ ст. Ямнюк Н.Р., а підручники з фізики для 11 класу проаналізував вчитель фізики Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Шевців В.Ф.

Фізичний експеримент "Лінійний коефіцієнт розширення металу від температури" продемонстрував  та прокоментував вчитель фізики опорного закладу "Бродівська  ЗОШ І-ІІІ ст. №3" Безпалько Т.І. Підсумок засідання підвела методист Шелест Л. С.



« повернутися

Вхід для адміністратора