A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Розмовний семінар вчителів англійської мови

Дата: 19.10.2018 16:26
Кількість переглядів: 231

18 жовтня 2018 року на базі Бродівської СЗОШ І – ІІІ ст. №2 відбувся розмовний семінар вчителів англійської мови про роль учителя та освітнього закладу у формуванні мовленнєвих вмінь учнів.

Керівник постійно діючого семінару, вчитель англійської мови Бродівської СЗОШ І – ІІІ ст. №2 О.О.Трофимюк  вміло підвів педагогів до дискусії щодо професійних якостей людей, що стануть у нагоді на шляху до успіху в різних сферах діяльності.

Чимало цікавих ідей пролунало від учителів, котрі хвилюються за майбутнє працевлаштування своїх учнів. В.М.Фіщук , вчитель Лучківської ЗОШ І – ІІ ст., розповіла про талановитих випускників свого закладу та їх успішну кар’єру. Вчитель Гаївського НВК О.В.Фещук підняла актуальне питання оплати діяльності молодих людей, котрі після завершення вузу не в змозі влаштуватись на роботу або працюють не за спеціальністю. До позитивних думок про вчительську професію надихнуло присутніх слухання тексту в гумористичному стилі. Учасники семінару отримали корисний лексичний та граматичний інвентарі, які використають у роботі з учнями.



« повернутися

Вхід для адміністратора