A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

З перемогою в обласному етапі конкурсу вітаємо Людмилу Петринко!

Дата: 05.02.2019 16:37
Кількість переглядів: 255

З 24 жовтня по 20 листопада  2018 року на виконання наказу департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації №07-01/371 від 19. 10. 2018 року  «Про організацію та проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми»...

 у  районі проходив  І етап Всеукраїнського конкурсу  авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми» (програми, спрямовані на профілактику труднощів у навчанні, вихованні та соціалізації, відхилень у розвитку і поведінці).

При організації та проведенні І етапу користувалися  Положенням про Всеукраїнський конкурс авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» (наказ Міністерства освіти і науки України від 31. 05. 2018 №555).

Підводячи підсумки,  районна комісія прийняла рішення - подати роботи практичних психологів ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІст. №4» - Немерко Ірини Ігорівни та ОЗ «Підкамінська ЗОШ І-ІІІст.» Петринко Людмили Володимирівни на обласний етап конкурсу.

 В обласному  етапі роботу  практичного психолога ОЗ «Підкамінська ЗОШ І-ІІІст.» Петринко Людмили Володимирівни  «Школа майбутнього першокласника» визнано найдостойнішою, її за одноголосним рішенням комісії відправлено на республіканський етап конкурсу. З великою приємністю відзначаємо її досягнення і радіємо, що перемогла наша колега.  Гідна праця гідно оцінена.


« повернутися

Вхід для адміністратора