A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

«Прагнення Волі». Спогади військового капелана 2014-2015»

Дата: 31.10.2018 16:37
Кількість переглядів: 231

30 жовтня 2018 року в актовій залі Бродівської гімназії ім.Івана Труша зібралась педагогічна спільнота закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти району на авторську презентацію книги отця Ореста-Романа Сала «Прагнення Волі». Спогади військового капелана 2014-2015».

          «Автор книги, отець Орест Сало, після пережитого каже:»Я часто задаю собі питання: «Чому ми вижили? Чому Бог порятував наше життя?» Адже ж ми перебували в самому епіцентрі цього «пекла»…» І далі відповідає: «Щоб події, які відбулись на цьому полі, не заросли травою, щоби пам'ять про тих воїнів, що загинули, не просто стерлась з історії цієї війни…напевне, саме тому ми і залишились живі, щоб розповісти про ці події!!! Бог продовжив нам життя, щоб ми не дали можливості замаскувати у сумній і неправдивій статистиці пам'ять про загиблих Героїв». Щасти, Тобі, воїне!»

          Районний методичний кабінет відділу освіти Бродівської райдержадміністрації щиро дякує Бродівській районній спілці родин учасників АТО, в особі п.Тараса Гудими. та директору Бродівської гімназії ім.І.Труша п.Руслану Шишці за співпрацю у підготовці та проведенні даного заходу.



« повернутися

Вхід для адміністратора