A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ ОСВІТИ В ГРОМАДІ - ОДИН ІЗ ГОЛОВНИХ ПРІОРИТЕТІВ РОБОТИ ВІДДІЛУ ОСВІТИ.

Дата: 24.05.2021 15:30
Кількість переглядів: 196

 

Відділ освіти Бродівської міської ради ще у квітні 2021 року підготував і подав заявку на участь у конкурсі на отримання  грантів у рамках проекту Асоціації міст України '' ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОРИВ''.

І сьогодні ми раді повідомити громаді, що Асоціація міст України прийняла рішення на безкоштовну передачу Бродівській територіальній громаді:

  • 6 Грантових сертифікатів, ринкова вартість яких складає 213 000 грн., на право користування електронними освітніми ресурсами для закладів дошкільної освіти;
  • 5 Грантових сертифікатів ( 177 500 грн.) на право користування електронними освітніми ресурсами для інклюзивного навчання у початковій школі;
  • 37 Грантових сертифікатів ( 1 620 500 грн.) на право користування електронними освітніми ресурсами для 1-х, 2-х, 3-х, 4-х класів Нової Української Школи та кабінетів математики.

Загальна вартість Грантового сертифікату складає 2 011 000 грн.

Тепер - для подальшої реалізації проекту - слово за депутатським корпусом Бродівської міської ради в частині позитивного прийняття рішення щодо виділення співфінансування в сумі 497 000 грн.

Найближчим часом відповідний проект рішення буде подано відділом освіти на розгляд Бродівській міській раді. Довідково: електронний засіб навчального призначення має такі складники - індивідуальний доступ учителя до електронного освітнього ресурсу з робочого місця для забезпечення освітнього процесу в традиційній та дистанційній формах навчання; індивідуальний доступ учителя вдома з метою якісної підготовки до уроків; індивідуальний доступ учнів класу для забезпечення дистанційного навчання; календарне планування із використанням навчального контенту; каталог із переліком найменувань навчальних відео; технічну підтримку за виділеною телефонною лінією. Реалізація даного освітнього грантового проекту однозначно сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг у Бродівській територіальній громаді!


« повернутися

Вхід для адміністратора