A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Важлива інформація

Дата: 11.03.2022 15:34
Кількість переглядів: 134

До уваги  батьків, учнів та вихованців!

Відділ освіти Бродівської міської ради повідомляє, що для учнів 1-6 класів канікули продовжено до 18 березня 2022 року. Також до 18 березня 2022 року продовжено канікули для вихованців закладів позашкільної освіти.

Заклади загальної середньої освіти Бродівської ТГ для учнів 7 – 11 класів з 14 березня 2022 року  відновлюють дистанційне  навчання на власних дистанційних платформах.

Діти шкільного віку з тимчасово переселених родин мають змогу  навчатися  на єдиній дистанційній платформі ( у дистанційній школі). Також відділ освіти Бродівської міської ради інформує учнів та батьків, які були вимушені змінити місце проживання,  про можливості навчання, у разі доступу до інтернету:

Всеукраїнська школа онлайн — https://lms.e-school.net.ua;матеріали на платформі дистанційної школи «Оптіма» (безкоштовний доступ) — https://bit.ly/3vVylqs;  

Важливо!

Департамент освіти і науки Львівської ОДА спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» створили Дистанційну школу «Вчитись просто» (ДШ «ВП»). Школа забезпечуватиме викладання усіх предметів (інтегрованих курсів), передбачених типовими освітніми програмами для ЗЗСО. Викладачами ДШ на волонтерських засадах є кращі педагоги області. Школа забезпечена навчальним контентом; виконані учнями завдання перевірятимуться, а результати обліковуватимуться. Рідні та учні ДШ «ВП» отримають (на вимогу) витяг з електронного журналу з оцінками для представлення в заклад освіти за постійним місцем проживання. Для учнів 7-11 класів ДШ розпочинає навчальний процес 14 березня. З 21 березня навчатись у Школі зможуть учні 5-6 класів. Зареєструватись для навчання   у Дистанційній  школі можна за покликанням:  https://cutt.ly/vAYwLdX

Для осіб, які потребуватимуть детальнішого роз’яснення,  працюватиме «Гаряча лінія». Телефон «гарячої лінії» – 096 014 3708,  093 547 3783. Контактна особа Таня Полянчич. 

Важливо!

Щодо відновлення роботи закладів дошкільної освіти м. Броди:

з 14 березня 2022 року у дошкільних закладах міста Броди працюватимуть чергові групи для вихованців ( ЗДО № 1, ЗДО № 6 –  по одній групі  до 15 осіб в кожній; ЗДО № 7, ЗДО № 8, ЗДО № 9 –  по дві групи (до 30 осіб в кожному ЗДО).  Освітній процес у ЗДО проходитиме з 9:00 год. до 16:00 год. Надалі режим роботи визначатимуть керівники ЗДО з врахуванням реальних потреб. Всю додаткову інформацію батьки вихованців можуть отримати у керівників ЗДО.

У зв’язку з воєнним станом відділ освіти рекомендує батькам скеровувати дітей у ЗДО лише у випадку крайньої необхідності!

Питання щодо термінів відновлення роботи ЗДО сільської місцевості вивчається.

Відновлення роботи дошкільних підрозділів закладів  загальної середньої освіти прогнозується з 21 березня 2022 року.

Ми – сильна нація! Навчаємось і перемагаємо!


« повернутися

Вхід для адміністратора