A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Про відновлення освітнього процесу у ЗЗСО Львівської області

Дата: 25.03.2022 14:46
Кількість переглядів: 125

Департамент освіти і науки повідомляє, що, відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України, у закладах загальної середньої освіти Львівської області після завершення канікул  відновлюється освітній процес.

Для школярів з числа тимчасово переміщених осіб, в тому числі й тих, хто перебуває за межами області чи України, які з різних причин не змогли відновити навчання у ЗЗСО за місцем тимчасового проживання, а також для учнів шкіл Львівщини, які у 2021-2022 н. р. не використовували загальношкільної платформи, департамент спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» створили Дистанційну школу «Вчитись просто» (ДШ «ВП»).

Школа забезпечуватиме викладання усіх предметів (інтегрованих курсів), передбачених типовими освітніми програмами для ЗЗСО. Викладачами Школи на волонтерських засадах є кращі педагоги області. Школа забезпечена навчальним контентом; виконані учнями завдання перевірятимуться, а результати обліковуватимуться. Рідні та учні ДШ «ВП» отримають (на вимогу) витяг з електронного журналу з оцінками для представлення в заклад освіти за постійним місцем проживання.

Для учнів 7-11 класів Дистанційна школа розпочинає навчальний процес 14 березня. З 21 березня навчатись у Школі зможуть учні 5-6 класів.

Зареєструватись для навчання у ДШ «ВП» можна за покликанням:

https://cutt.ly/vAYwLdX

Для осіб, які потребуватимуть детальнішого роз’яснення,  працюватиме «Гаряча лінія». Телефон «гарячої лінії» – 096 014 3708, 093 547 3783

Контактна особа Таня Полянчич.

Ми – сильна нація! Навчаємось і перемагаємо!

Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора