A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Дистанційне навчання

Дата: 29.03.2022 09:28
Кількість переглядів: 110

Відділ освіти інформує щодо проходження освітнього процесу у закладах освіти Бродівської територіальної громади з 28 березня 2022 року:

- учні 1-11 класів ЗЗСО навчаються дистанційно на власних дистанційних платформах (до таких платформ вже під’єднано понад 300 школярів нашої громади, які в даний час перебувають за межами України). Також для учнів з числа тимчасово переміщених осіб доступна екстернатна форма навчання на базі Бродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 та Бродівського  опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4;

-  ЗДО до 02 квітня працюють в режимі без прийому вихованців;

- вихованці закладів позашкільної освіти навчаються за технологіями дистанційної освіти.

Для школярів з числа тимчасово переміщених осіб, в тому числі й тих, хто перебуває за межами області чи України, які з різних причин не змогли відновити навчання у ЗЗСО за місцем тимчасового проживання, а також для учнів шкіл Львівщини, які у 2021-2022 н. р. не використовували загальношкільної платформи, департамент спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» створили Дистанційну школу «Вчитись просто» (ДШ «ВП»).

Школа забезпечує викладання усіх предметів (інтегрованих курсів), передбачених типовими освітніми програмами для ЗЗСО. Виконані учнями завдання перевіряються, а результати обліковуються. Рідні та учні ДШ «ВП» отримають (на вимогу) витяг з електронного журналу з оцінками для представлення в заклад освіти за постійним місцем проживання.

Для учнів 7-11 класів Дистанційна школа розпочала навчальний процес ще  14 березня, а  з  21 березня  навчаються у Школі й  учні 5-6 класів.

Реєстрація  для навчання у ДШ «ВП»  за покликанням: https://cutt.ly/vAYwLdX

Для осіб, які потребують детальнішого роз’яснення,  працює  «Гаряча лінія». Телефон «гарячої лінії» – 096 014 3708, 093 547 3783

Контактна особа Таня Полянчич.

Відділ освіти Бродівської міської ради також інформує учнів та батьків, які змінили місце проживання,  про можливості навчання, у разі доступу до інтернету:

  • Всеукраїнська школа онлайн — https://lms.e-school.net.ua;
  • матеріали на платформі дистанційної школи «Оптіма» (безкоштовний доступ) — https://bit.ly/3vVylqs;

Можливе також і тимчасове зарахування дітей з числа тимчасово переміщених родин у заклади загальної середньої освіти нашої громади. Наразі вже зараховано 63 дитини (22 – у 1-4 класи, 29 – у 5-9 класи, 12 – у 10-11 класи).

Відділ освіти, при потребі, готовий організувати додаткове замовлення документів про освіту для випускників 9 та 11 класів з числа тимчасово переміщених осіб.

Родини тимчасово переміщених осіб, які бажають залучити своїх діток до освітнього процесу у закладах освіти Бродівської ТГ, можуть безпосередньо із заявами звертатися до керівників закладів освіти.

Усі охочі також можуть використовувати платформу «Всеукраїнська школа онлайн», що містить відеоуроки, конспекти, тестові завдання, а також Кабінет вчителя, який допомагає залишатися на зв'язку з учнями. Для зручності розроблено мобільний застосунок, а Youtube-канал МОН містить інформацію, що може стати у пригоді.

Для організації освітнього процесу команда МОН спільно з компанією Google Україна створила Всеукраїнський онлайн-розклад для учнів 1-11 класів.

Також стартувала програма «Навчання без меж». 

VoliaTV надає безкоштовний доступ до шкільного онлайн-навчання для всіх абонентів. Для перегляду необхідно перейти на вкладку «Онлайн-уроки» на головній сторінці кінотеатру.

ЮНІСЕФ і МОН запустили дитячий онлайн-садок НУМО. Всі актуальні покликання на перелічені вище дистанційні освітні програми можна знайти і  на сайті МОН України.

Також радимо слідкувати за інформацією, що розміщується на сайті відділу освіти Бродівської міської ради  та ФБ-сторінці відділу.

Важливо! Отримати документ про завершення навчального року зможе кожен учень незалежно від місця навчання, якщо він зарахований до закладу загальної середньої освіти нашої громади, чи зареєстрований на одній із вищевказаних платформ дистанційного навчання. 


« повернутися

Вхід для адміністратора