A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

ДИСТАНЦІЙНА ШКОЛА «ОПТІМА»

Дата: 05.04.2022 15:22
Кількість переглядів: 117

Перша та найбільша дистанційна школа України «Оптіма» надає можливість безоплатно навчатися для понад 100 тис. дітей. Онлайн-заклад продовжує приймати заявки на навчання, а завдяки співпраці з Міністерством освіти і науки України усі діти зможуть отримати документи про освіту.

З перших днів війни адміністрація дистанційної школи відкрила безоплатний доступ до навчальної платформи для всіх дітей – за благодійним пакетом «З ОПТИМізмом у серці». Можливість навчатися безплатно продовжена до 31 травня 2022 року. Кожна дитина має можливість безперервно навчатися, комфортно завершити 2021-22 навчальний рік та отримати усі необхідні документи.

Важливо, що школа забезпечує можливість отримати усі документи про освіту в 1-11 класах державного зразка, ідентичні документам, які видає звичайна очна школа. Учні випускних 9 і 11 класів отримають документи, необхідні для вступу до вищих навчальних закладів.

Адміністрація школи, вчителі й технічний відділ роблять усе можливе, аби усі діти не відчували жодних труднощів у навчанні, освітній процес був максимально комфортним та корисним. Школа збільшила технічні потужності, тепер на інтерактивній платформі можуть одночасно навчатися понад 500 тис. учнів.

Особливу увагу приділяють найменшим учням. В «Оптімі» 1-4 класи навчаються за унікальними пізнавальними мультфільмами та інтерактивними матеріалами. Такі уроки утримують увагу дитини і не вимагають участі батьків.

Долучитися до навчання дуже просто: достатньо перейти на сайт школи optima.school та подати заявку за посиланням.

Також ви можете звернутися до контакт-центру школи за телефонами: +380 67 333 91 87+380 99 333 91 87.

Нагадаємо, команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування.


« повернутися

Вхід для адміністратора