A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Робоча зустріч освітян

Дата: 04.08.2022 11:10
Кількість переглядів: 79

Безпека дітей – наш пріоритет при підготовці закладів освіти до 2022-2023 навчального року.

Питанням підготовки до нового навчального року була присвячена робоча зустріч, що відбулась за участі заступниці міського голови Ірини Олехи, начальника відділу освіти Миколи Сторожука, спеціалістів відділу освіти, начальника відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та оборонно-мобілізаційної роботи Валерія Олійника та керівників закладів освіти.

Офлайн чи онлайн – як розпочнуть 2022-2023 навчальний рік здобувачі закладів освіти – питання поки що лишається відкритим. Проте всі заклади готуються до нового навчального року, триває облаштування захисних споруд.

«Ми готуємось до навчального року у звичних умовах. Ситуація на фронті постійно змінюється. Наголошую: безпека дітей – наш пріоритет при підготовці до нового навчального року. Міська рада ніколи не прийме рішення, яке б принесло шкоду дітям. Важливою для нас є думка батьків», - наголосила Ірина Маркіянівна. Також вона подякувала тим керівникам, які зуміли об‘єднати зусилля педагогів, підприємців, батьків, старост та підготувати укриття.

Цього року питання підготовки закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону потребує особливих зусиль та прийняття складних рішень. Повномасштабна війна змінила нашу дійсність, але зробила нас усіх більш сконцентрованими, зібраними та відповідальними.

До 8 серпня керівники здійснюватимуть моніторинг щодо думки батьків про вибір форми навчання дитини. Звісно, що для цього їх знайомлять з тим, які є можливі форми здобуття освіти і продемонструють у якому стані є наявне укриття (якщо таке є у закладі освіти). Лише після такої інформації можна приймати рішення та брати відповідальність.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора