A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

ЖОВКВА. ФОРУМ, ЯК СВЯТО.

Дата: 20.09.2022 14:38
Кількість переглядів: 88

20 вересня педагоги Львівщини ,завдяки модератору заходу Мар'яні Гірняк та неперевершеним спікерам, мали можливість побувати та попрацювати на осінньому педагогічному форумі "НАВЧИ МЕНЕ РАДОСТИ". Участь у форумі прийняли і освітяни Бродівської ТГ.

Вісім годин роботи форуму промайнули на одному диханні.

Ошатні зали ресторанно-готельного комплексу "Акварель" , краєвиди котрі милують око, чисельнеосвітянське товариство та дружня і невимушена атмосфера створили відчуття свята.

Серед тотальної моральної, психологічної втоми та виснаження за період воєнного стану, цей освітній марафон, як промінчик світла і надії, радості і бажання жити, працювати і творити.

Із спікеркою Світланою Забитовською освітяни навчалися надавати психологічну підтримку людині у різних станах та ситуації "Слово як ліки".

Із відомою журналісткою Параскою Дворянин обговорювали тему "Вміння радіти твоїм успіхам. Набуте чи вроджене?"

Галина Сохань навчала мистецтву дарувати успіх іншим.

Ірина Суховерська відкривала секрети тьюторства, пояснювала, як навчати вихованців справлятися з емоціями в соціальних мережах.

Марта Більська довела, що не слід боятися помилок "Помилки? Це прекрасно".

Любімо те що робимо. Помиляймося, виправляймо помилки , вчімося і працюймо дальше. Освіта - це скарб а праця - ключ до нього! Досягли одну вершину - дивіться на іншу. Мрійте, творіть і будьте успішними. Нехай ваші мрії будуть ліхтарем вашої дороги, бо світло веде до перемоги! Людина наповнена світла- це щаслива людина!

Нехай попри всі виклики сьогодення наші вчительські серця будуть сповнені добром і радістю, світлом і милосердям до наших вихованців.

Усі вчимося радости, адже радість- це невід'ємна складова успіху!


« повернутися

Вхід для адміністратора