A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Завдяки тісній співпраці з Асоціацією Місцевих Рад "Ради Львівщини"

Дата: 06.10.2022 10:43
Кількість переглядів: 85

Дуже цінуємо нашу співпрацю з міжнародними та українськими організаціями та не пропускаємо нагоди стати учасниками сучасних проєктів.

Завдяки тісній співпраці з Асоціацією Місцевих Рад "Ради Львівщини" десять освітніх закладів Бродівської громади отримали бокси зі спортивним інвентарем від UNICEF – дитячого фонду ООН.

Бродівський міський голова Анатолій Белей та заступники доставили пакунки у Бродівський ОЗ ЗСО І-ІІІ ст №4, Бродівський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2, Лешнівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Комарівський ЗЗСО І-ІІ ст., Гаї-Дітковецький ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом, Суховільський ЗЗСО І-ІІІ ст. імені Галини Столяр, Пониковицький ЗЗСО І-ІІІ ст., Пониквянський ЗЗСО І-ІІІ ст.

М'ячі, шахові дошки, маніжки та інший спортивний інвентар поповнив матеріально-технічну базу і зробить уроки фізкультури ще більш цікавими та динамічними для юних мешканців нашої громади.

Бокси зі спортивним інвентарем у нашу громаду передали в межах реалізації проєкту з розвитку мережі дружніх до дитини просторів "Спільно" у західних областях України. Проєкт реалізує Благодійний фонд "Українська освітня платформа", який співпрацює з UNICEF.

Дякуємо Асоціація Місцевих Рад "Ради Львівщини" та Українська освітня платформа .

Подарунки дуже потішили і вчителів, і учнів, а ми продовжуємо брати участь у проектах та спільно здійснювати позитивні зміни у нашій громаді!


« повернутися

Вхід для адміністратора