A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Семестрове оцінювання з математики у 5-х класах НУШ

Дата: 10.10.2022 11:06
Кількість переглядів: 117

5 жовтня 2022 року Марія Барна, кандидатка педагогічних наук, доцентка, завідувачка кабінету координації впровадження НУШ і моніторингу КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» провела вебінар «Як здійснювати семестрове оцінювання з математики у 5-х класах НУШ?» для вчителів закладів загальної середньої освіти України.

Тема вебінару зумовлена запитом вчителів математики 5-х класів НУШ, який вони висловили під час попередньої зустрічі із спікеркою 16 вересня. Найбільш проблемними й досі залишаються питання здійснення і фіксації усіх видів оцінювання процесу та результатів навчання учнів 5-х класів НУШ у контексті чинних рекомендацій МОН України та з врахуванням власної відповідальності педагогів у прийнятті рішень в умовах автономії закладів освіти.

Марія Барна ознайомила учасників семінару з авторською розробкою одного з можливих інструментаріїїв здійснення семестрового оцінювання результатів навчання учнів з математики, прокоментувала зміст ТДР №2 з теми «Натуральні числа. Координатний промінь. Шкала. Робота з даними», відповіла на запитання щодо специфіки організації освітнього процесу у 5-х класах НУШ.

На сайті «Супервізія в НУШ» викладені робочі матеріали вебінару та матеріали інших вебінарів щодо впровадження НУШ у 5-х класах. Матеріали доступні за покликанням: http://barna-consult.com/yak-zdijsnyuvaty-semestrove.../.

Переглянути вебінар можна на YouTube-каналі інституту за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=t85DbvdHMdE.


« повернутися

Вхід для адміністратора