A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Для потреб ЗСУ

Дата: 19.10.2022 15:46
Кількість переглядів: 78

Для потреб ЗСУ Бродівська громада віддала 2 шкільні автобуси. Натомість сьогодні отримали 2 нових "школярика".

Шкільні автобуси централізовано закупила Львівська ОВА через систему публічних закупівель «Prozorro». Ціна одного автобуса майже 2,4 млн грн. 70% вартості- кошти громади, решта 30% - співфінансування обласного бюджету.

Загалом Львівщина поновила шкільний автопарк на 126 автобусів. Сьогодні у Львові громадам передали перші 25 "школяриків", виготовлені Черкаським автомобілебудівним підприємством.

Як було сказано під час вручення ключів, це не просто шкільні автобуси - це наша економічна перемога. Адже у виробництві "школяриків" використано максимум українських комплектуючих та передові японські технології.

Як розповідає бродівський міський голова Анатолій Белей, окрім двох шкільних автобусів, які громада отримала сьогодні, буде закуплено ще три "школярика", щоб забезпечити належний доїзд учнів у всіх округах нашої громади.

"Ці перші два автобуси отримає Лешнівський та Шнирівський округи, які власне віддали свої "школярики" для наших Захисників. Зауважимо, що з початку повномасштабного вторгнення наші освітяни активно підтримують ЗСУ та волонтерять на місцях, продовжуючи надавати якісні освітні послуги. Працюємо на Перемогу!", - зазначила заступниця очільника громади Ірина Олеха під час вручення шкільних автобусів.


« повернутися

Вхід для адміністратора