A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Громадські обговорення

Дата: 24.11.2022 15:43
Кількість переглядів: 70

Громадські обговорення щодо співпраці між Інклюзивно-ресурсним центром Бродівської міської ради та Заболотцівською і Підкамінською громадами пройшли в актовій залі відділу освіти. Фахівці обговорили умови співробітництва та рекомендували Бродівській міській раді затвердити позитивне рішення на сесії.

Раніше Заболотцівська та Підкамінська територіальна громада рішеннями своїх органів місцевого самоврядування виявили бажання співпрацювати з Бродівським ІРЦ. Бродівська міська рада прийняла рішення про вивчення умов такої співпраці.

Директор Інклюзивно-ресурсного центру Бродівської міської ради Вікторія Магола зазначила, що в ІРЦ повністю сформований штат, є фахівці відповідного рівня, щоб надати якісні послуги особам з особливими освітніми потребами. У сусідніх громадах є потреба у таких послугах, наприклад, у Заболотцівській громаді є 16, а у Підкамінській - 42 дітей, яким потрібні послуги Інклюзивно-ресурсного центру. Наразі у Бродівськвй громаді є на обліку ІРЦ 136 діток, 18 з числа ВПО. Також на консультації приходять батьки дітей з особливими потребами.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора