A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Flowers4School

Дата: 13.12.2022 15:15
Кількість переглядів: 57

Учні Станіславчицького ЗЗСО І-ІІст.взяли участь у благодійному освітньому проєкті Flowers4School , організатором якого є найбільший в Україні інтернет-магазин Florium і отримали коробку з цибулинами різноманітних весняних квітів. Україна — квітуча країна!

Головна місія проєкту — познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Справжня суть відкриється згодом, коли проростуть з-під землі 500 провісників весни, провісників нашої Перемоги. Це стане символом нескореності, гідності, знаком того, що Україна неподільна зі заходу до сходу, із півночі до півдня, що ми всі об‘єднані одним прагненням: жити в успішній державі й бачити її квітучою та сильною.

Віримо, що вже цієї весни Україна буде квітнути квітами Перемоги, і ми вийдемо на прогулянку під мирним небом стежками нашої школи та споглядаючи, як з’являються пагони з цибулин і цвітуть дивовижно красиві квіти. Здобувачі освіти побачать, яку красу змогли виростити біля школи власними руками разом з #Flowers4school.

Сердечно дякуємо організаторам проекту #Florium та Нідерландським спонсорам, які безкоштовно надали увесь посадковий матеріал.

Все буде Україна!!!

Найквітучіша в усьому світі!!!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Вхід для адміністратора