A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Спільне фінансування КУ « Інклюзивно – ресурсний центр Бродівської міської ради». 

Дата: 19.12.2022 11:31
Кількість переглядів: 84

У сесійній залі Заболотцівської сільської ради, відбулося громадське обговорення проєкту договору про співробітництво Бродівської міської, Підкамінської селищної та Заболотцівської сільської територіальних громад. Предметом обговорення є спільне фінансування КУ « Інклюзивно – ресурсний центр Бродівської міської ради». 

В обговоренні взяли участь директорка КУ Вікторія Маголаначальник відділу освіти Бродівської міської ради Микола Сторожук, Заболотцівський сільський голова Марія Дискант, керівник відділу освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради Наталія Грицаїшин, а також директорки ЗЗСО та ЗДО громади. Усі присутні у залі одноголосно проголосували за даний проєкт договору.

Після обговорення відбулася робоча нарада з керівниками закладів освіти громади, на якій обговорили розпорядок роботи ЗЗСО та ЗДО під час зимових канікул та підвели підсумки результатів І туру ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад та конкурсів у 2022 – 2023 навчальному році, які є одним із вагомим інструментів роботи з обдарованою дитиною.


« повернутися

Вхід для адміністратора