A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Чудовим заходом розпочалося відзначення 160-річниці

Дата: 03.02.2023 09:48
Кількість переглядів: 137

Чудовим заходом розпочалося відзначення 160-річниці від дня народження педагога, письменника, просвітянина, священника Тимотея Бордуляка у Станіславчицький ЗЗСО І-ІІ ст. імені Тимотея Бордуляка.

Зворушлива програма педагогічно-учнівського колективу із вшанування Ювілею великого земляка зачепила за душу усіх присутніх. Біографічна інформація педагогів та художні номери учнів створили теплу атмосферу свята.

Захід привітали гості: староста Станіславчицький старостинський округ Бродівської громади @Ясінський Володимир, відомий діяч освіти і дослідник спадщини о.Бордуляка - Микола Сторожук, заступниця директора Інститут Івана Франка НАН України, докторка філологічних наук - Алла Швець та від Департамент освіти і науки Львівської ОДА Ореслава Хомик.

Несподіванкою для директорки школи Надія Творковська було вручення їй грамоти ДОН ЛОДА за підписом директора Олег Паска.

Дякуємо усьому колективу школи зі гідне вшанування велета духа та вивчення і популяризацію малої історії краю, з якої складається велика історія рідної України.

Провідали с.Бордуляки, звідки походить рід о.Тимотея та поклали квіти до меморіальної таблиці на фасаді церкви Святого Йосафата.


« повернутися

Вхід для адміністратора