A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Переможців всеукраїнських, обласних і районних конкурсів та олімпіад нагородили у Бродівській міській раді.

Дата: 10.02.2023 09:36
Кількість переглядів: 58

Очільник громади Анатолій Белей вручив подяки та подарункові сертифікати 37 учням Бродівської громади, які у 2022 році здобули призові місця в олімпіадах з навчальних предметів та конкурсах різних рівнів.

Отож, які досягнення учнів у 2022 році:

📝наша громада має переможця Міжнародної олімпіади геніїв України (наступний етап конкурсу буде в США). "Золоту медаль України" отримала Катерина Ковальчук;

📝маємо перше місце в області з німецької мови та у мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка (Катерина Кобилянська, Дарія Король);

📝також у конкурсах обласного рівня сім учнів бродівських шкіл здобули треті призові місця;

📝високі результати в районних турах олімпіад з різних предметів. Маємо 28 перших місць.

До слова, багато також других і третіх місць в районних олімпіадах. Це теж дуже високі результати, що показали дві сотні учнів Бродівської громади.

Міський голова Анатолій Белей привітав школярів з вагомими досягненнями у навчанні та подякував за гідне представлення Бродівської громади.

🗨"Для мене честь бути сьогодні серед кращих учнів не лише нашої громади, а й району, області і тих, що проявили себе на всеукраїнському рівні. Ви на правильному шляху! Продовжуйте старанно вчитися і неодмінно будете успішними в житті.

Дякую вашим батькам і вчителям за вклад у майбутнє України", - Анатолій Белей.

Після нагородження мер Бродів поспілкувався з кращими учнями у неформальній обстановці та поцікавився думкою дітей щодо розвитку міста і громади.

📸Пишаємося нашими дітьми!


« повернутися

Вхід для адміністратора