A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

У Бродівській громаді створюють програму розвитку освітньої галузі 2023-2027.

Дата: 21.02.2023 13:52
Кількість переглядів: 49

Сьогодні відбулася чергова робоча зустріч освітян, фінансистів і засновників. Проконсультувати бродівчан прибув експерт Міністерства освіти і науки України з питань фінансування Сергій Пазюк.

Заступник директора з науково-педагогічної роботи Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти презентував попередньо підготовлений «Реальний стан шкільної мережі». Далі директорам навчальних закладів, представникам Фінансового управління Бродівської міської ради та керівництву громади розповіли про особливості визначення проблемних моментів.

Отож, уже в травні маємо показати напрацьований документ, де буде сформовано бажаний результат щодо розвитку освіти та покрокова реалізація запланованого. Кожен навчальний заклад описує реальну ситуацію, оцінює матеріальну базу, проводить опитування, усе проговорюється в колективі та з експертами.

Сьогодні звернули увагу на такі важливі моменти як демографічні процеси, профільне навчання, укомплектування класів, індивідуальне навчання, гурткова робота та інші питання. Адже головне завдання, щоб діти хотіли ходити до школи, навчання було максимально ефективним, а заклади освіти – сучасними.


« повернутися

Вхід для адміністратора