A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Активні вихідні бродівських спортсменів

Дата: 07.03.2023 14:06
Кількість переглядів: 50

Перший весняний вікенд був результативним для футболістів, волейболістів, а також - з плавання.

🏊‍♀️🏊‍♂️У Дрогобичі на змагання з плаваннях бродівська команда гідно представила громаду в рамках обласних комплексних "Спортивних ігор Львівщини".

🤾‍♀️🤾‍♂️Під час фінальних ігор Відкритого кубку Бродівської ТГ з волейболу серед жіночих команд пам'яті вчителя фізичного виховання Берлинської школи Володимира Андріюка зібрали для ЗСУ 5400 гривень. Кошти будуть використані для потреб 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр".

Загалом у змаганнях взяли участь 9 команд. Володарями Кубка стали волейболісти з Радехова, а фіналістами - бродівчанки з ВСК "Єдність".

⚽️Потішили юні футболістки, віком 7-12 років. В межах проєкту "Давай, грай" у Бродах відбувся товариський турнір на який завітала дівчача команда з Буська.

⚽️Також вирували футзальні пристрасті на міжобласному турнір «Весняний Кубок», що проходив у Бродах. Змагання проводили серед команд вікової категорії 2010 року народження та молодші. Участь взяли 5 клубів із Суходіл та Горохова. Перемогу здобули футболісти нашої громади.

Дякуємо всі організаторам, учасникам змагань та звитяжним Збройним Силам України, завдяки яким зустрічаємо весну у спортивному дусі.



« повернутися

Вхід для адміністратора