A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Сучасні Броди - маленьке тихе провінційне містечко, в якому затишно та цікаво

Дата: 09.03.2023 12:03
Кількість переглядів: 37

Сучасні Броди - маленьке тихе провінційне містечко, в якому затишно та цікаво. Адже і вся увага притягує до себе... І тут ви знайдете, де приємно провести час та зробити красиві фото на пам'ять. Приємно побачити що місто розвивається. У березневий день учні Станіславчицького ЗЗСО виявили бажання відвідати та дізнатися більше про місто. Вражені учні від подорожі оновленими вулицями. Подорож вчить смиренню, милосердю і терпеливості, пробуджує мрійників, мислителів, сильних духом і віруючих в себе. Сподіваємося, що «Цікавий Світ» Бродів зможе допомогти учням відчути красу нашого міста, та допомогти з їхніми планами щодо подорожей!

Звичайно, цим не закінчується перелік цікавих бродівських місць і фактів. Але ж все не відвідаєш у рамках нашої поїздки. Кому цікаво – в Броди! Краще подивитися на все своїми очима, а про історію міста можна дізнатися у місцевих музеях, які ще відвідаємо. Побували і у соляній кімнаті, яка причарувала дітей. Ну і звичайно не обійшлося без смачної піцци.

І хоч екскурсія завершилася, хлопці та дівчата ще довго ділилися враженнями від побаченого та почутого, а це означає що візит до Бродів ще не завершився. Сповнені вражень учні повернулися додому. За цікаву поїздку учні вдячні класним керівникам Наталі Лех, Марії Лехновській та водію школярика Володимиру Петренку.



« повернутися

Вхід для адміністратора