A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Кобзар і ми

Дата: 13.03.2023 10:50
Кількість переглядів: 57

Споконвіку щедрою і благословенною була українська земля, бо на ній народжувалися люди, перед генієм котрих схиляється світ. І перший серед них — Тарас Шевченко, велетень духу і співець народної свободи.

Щороку в Україні відзначають Шевченківські дні 9 і 10 березня, які припадають на роковини народження і смерті Тараса Шевченка. Цього року Україна відзначає 209 річницю з дня народження великого українського поета. У нашій школі відбулися різні заходи, присвячені великому Кобзарю.

Конкурс читців поезії Т.Г.Шевченка "Кобзар і ми " в Бродівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 у 6-Б класі, учні 8-А класу підготували "Хмаринки висловів Шевченка", березнева сторінка усного журналу "Тарас Шевченко. Ідентифікація" в 7-Б класі, учні 8-Б класу підготували радіопередачу "Шевченко і сучасність", захист проєктів "Шевченко в нашому серці" в 5-Б класі, літературна гра-квест "Шлях до Тараса"між командами 9-А класу "Нащадки Тараса" та 9-Б -класу "Юні кобзарі". На шляху пізнання величі Т. Шевченка учні пройшли цікаві зупинки: Родинна, Літературна, Музична, Мистецька, Математична. Учасники квесту декламували поетичні рядки вивчених творів, впізнавали картини Шевченка-художника, обраховували час певних етапів у житті поета. Лунала пісня на слова Кобзаря у виконанні учениць 8-А класу.



« повернутися

Вхід для адміністратора