A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Математика – цариця всіх наук

Дата: 20.03.2023 11:47
Кількість переглядів: 36

З 13 по 17 березня в нашій школі проходив тиждень математики у Бродівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 . Він розпочався з оформлення стенду «Математика – цариця всіх наук» та математичних побажань учням та вчителям школи. Ведучі шкільного радіо (учениці 11-А класу) привітали учасників освітнього процесу із початком тижня математики та ознайомили слухачів із походженням математичних знаків. Для учнів 7 класу було проведено конкурс «Найрозумніший математик», де всі бажаючі перевірили свої знання з алгебри та геометрії, позмагались за звання «Найрозумнішого математика». Також переглянули відеоролик про відомих українських вчених-математиків, ознайомилися з висловами видатних математиків світу.

14 березня у Міжнародний день числа Пі прозвучала цікава радіопередача про це свято. Також у фойє школи школярі мали змогу переглянути відеоролики про число Пі. Команди учнів 9-х класів «Піфагорійці» та «Команда Пі» змагались у математичному турнірі. Учні 6-х класів долучились до Пі-активності «Малюємо Пі-горизонт».

Протягом тижня учні 5-А класу приєднались до «Челенджу геометричних фігур», учні 5-Б класу подорожували містом математичних пригод. Учні 8-А класу гостювали у «Математичній кав’ярні», учні 8-Б класу здійснили подорож на «Геометричному інтерсіті». З метою підготовки до НМТ для учнів 11-А класу було проведено круглий стіл «Чи можливо скласти тест НМТ з математики без калькулятора?», учні 11-Б класу стали учасниками НМТ-марафону з математики. Учениці 8-Б класу нагадали слухачам шкільного радіо про початок Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», який розпочався 16 березня і учні нашої школи активно почали долучатися до виконання завдань конкурсу онлайн. Цікавим завершенням тижня математики став «Математичний ярмарок». Господинями ярмарку були учні 8-Б класу, які активно залучали команди учнів 5-А класу до різноманітних конкурсів, а також дарували присутнім учасникам ярмарку математичні пісні.

(відео)


« повернутися

Вхід для адміністратора