A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Турніру з волейболу пам'яті

Дата: 21.03.2023 11:12
Кількість переглядів: 55

Бродівська ДЮСШ здійснила загальне керівництво підготовкою та проведенням Турніру з волейболу пам'яті В. Ю. Лисунця серед команд юнаків 2006 р.н. та молодші освітніх закладів м. Броди. В змаганнях взяли участь 4 команди. Об'єктивно та неупереджено судив змагання тренер - викладач спортивної школи Ігор Олексійович Пилипчук . Секретар змагань - Віктор Миколайович Кошицький. Медичний супровід - Марія Вікторівна Горбатюк.

Кожна гра була цікавою та захоплюючою. До самого завершення турніру зберігалась інтрига. Всі команди були сильні та варті перемоги і запекло змагались за звання найкращої.

Змагання також відвідали головний спеціаліст відділу освіти Бродівської міської ради Тетяна Степанівна Лісковецька та директор Бродівської СЗОШ N2 Ігор Степанович Лесик. Вони привітали учасників змагань. Згадали добрим словом про вчителя фізкультури, тренера - викладача, фаната спорту Віктора Юліановича Лисунця. Вічна йому пам'ять. Та взяли участь у нагородженні.

Кубком, грамотою та медалями нагородили переможців турніру - команду Бродівської СЗОШ N2 І-ІІІ ст. А також переможці отримали волейбольний м'яч.

Команди-призери, які посіли ІІ - ІІІ місце нагородили грамотою і медалями. Це команда Бродівської ЗЗОШ N3 І-ІІІ ст. та Бродівської ЗЗОШ N4 І-ІІІ ст.відповідно. А команду Бродівської гімназії ім І. Труша нагородили солодким призом за силу духу.

Кращим гравцем турніру визнано Данила Стеблія.

Цей турнір приніс усім цікаві враження та неповторні емоції.

Вітаємо всіх учасників змагань та бажаємо продуктивних тренувань, перемог та сильного командного духу.

Все буде УКРАЇНА!.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора