A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

ТИЖДЕНЬ ДУХОВНОСТІ

Дата: 03.04.2023 13:50
Кількість переглядів: 90

Наближається до завершення Великий піст.В Комарівському ЗЗСО І-ІІст.пройшов ТИЖДЕНЬ ДУХОВНОСТІ🙏.Учні і вчителі мали можливість ще раз подумати над своїми вчинками та співставити їх з Заповідями Божими.

Тиждень розпочався з лінійки,на якій було озвучено план заходів.І вже у вівторок школярі мали нагоду зустрітися з працівниками Національного природного парку "Північне Поділля" Надія Шушкевич та Taniy Tushko ,які розповіли про організацію, в якій працюють, її значення для нашої Брідщини та провели майстер-клас із виготовлення великодньої свічки🕯.Настоятель церкви св. Пророка Іллі о.Руслан Жигіль ознайомив із значенням кожного атрибуту у великодньому кошику, розповів цікаві притчі, пов'язані із свічкою🕯.

З великим задоволенням працювали і найменші, першокласники, і учні старших класів❤. Учні довго і голосно дякували за подаровану радість🙂👍

А в середу разом з о.Русланом Жигілем переглянули і роздумували над "Притчею про Блудного Сина".Були проведені духовні бесіди.

В четвер учні та вчителі попрямували до церкви, де разом з батьками молились молодіжну Хресну дорогу. Це був час для роздумів і покаяння.

А в п'ятницю діти оформляли Дерево Добрих Справ❤🙏🌼,де звітували про свої добрі вчинки. На лінійці настоятель храму подякував учням за активність протягом Тижня Духовності і на згадку кожен школяр отримав образок із зображенням Розп'ятого Христа.

Ми повинні завжди пам'ятати,якою ціною нам даровано Вічність.💙💛🙏🕯



« повернутися

Вхід для адміністратора