A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Творимо святині у власних душах

Дата: 10.04.2023 12:04
Кількість переглядів: 48

"Творимо святині у власних душах" Р. Іваничук

З 3 по 7 квітня у нашій школі проводився Тиждень духовності. Головною темою, над якою ми всі роздумували, було питання гріхів та протилежних їм чеснот. У вестибюлі школи оформлено наочний стенд "Даруємо друзям слово Боже" У програмі були передбачені і проведені різноманітні заходи:

- щоденна спільна молитва за участю священнослужителів;

- духовне слово священника згідно Біблійних читань;

- перегляд відеофільмів про життя і діяльність церковних діячів Йосипа Сліпого та Андрея Шептицького

О.Богдан Вихор проводив Біблійні навчання для учнів 1-4 класів , де діти навчались проявляти добро у власних вчинках.Цікавою та повчальною була духовна наука о.Івана Вихора. Учні старших класів з о. Іван Вихором роздумували над чеснотами, особистісними та загальнолюдськими цінностями.

Учні 7-а та 7-б класів взяли участь в інтерактивних виставах «Обід для жебрака", "Сила в Господа".

Пізнавальною була зустріч старшокласників з людьми, які обрали своєю професією покликання, пов'язані з ризиком для життя і здоров'я: капітанами поліції Каплич Оксаною та Гарасимчук Вірою, головним інспектором ДС України з НС Михайлом Тацієм, практичним психологом центру соціальних служб Зосюк Юлією та вчителем предмета ,,Захист України'' Богданом Коцем.

Учнівське самоврядування разом з бібліотекарем школи також долучилися до заходів і подарували учням Святе письмо разом із вітаннями зі святом Благовіщення.

Закінченням Тижня духовності стала Хресна дорога у храмі Св. Теклі.

Бродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4



« повернутися

Вхід для адміністратора