A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

В спортивній залі гімназії завершилась

Дата: 11.04.2023 11:24
Кількість переглядів: 47

В спортивній залі гімназії завершилась " Відкрита першість Бродівської територіальної громади з волейболу" серед дорослих. В цьому турнірі взяли участь і вихованці тренера - викладача Бродівської спортивної школи Пилипчука Ігоря Олексійовича. Серед 9 команд були дві команди юнаків: ДЮСШ Радивилів та Бродівська ДЮСШ. Наші юнаки гідно виступили, завзято " сперечалися" зі старшими, досвідченими гравцями і зайняли почесне 5 місце. Кращим гравцем нашої команди визнано Данила Стеблія, якого нагородили пам'ятною статуеткою.А в трійці переможців наступні команди: " Бродівській леви" - 3 місце;

"Дружба" Клекотів - 2 місце;

"Нафтовик" Броди - переможці.

Від Федерації волейболу Бродівщини Андрій Ковтун нагородив цінним подарунком тренера Ігоря Олексійовича Пилипчука в честь Дня народження і подякував за плідну роботу на спортивній ниві. "Ігоре Олексійовичу, переважна більшість гравців в цьому турнірі це Ваші вихованці.Дай Боже Вам здоров'я , щоб ще виховати не одне покоління спортовців, " - сказав пан Андрій.

Спортивна школа також вітає тренера та вихованців з вдалим виступом. Дякуємо і батькам наших юних спортсменів, які підтримують своїх дітей, тренера, вболівають за них і за нашу спортивну школу. Дякуємо нашим воїнам. Все буде Україна.



« повернутися

Вхід для адміністратора