A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Батьківські збори "по новому"!

Дата: 20.04.2023 12:09
Кількість переглядів: 38

Батьківські збори "по новому"!

Сьогодні 19.04 . 2023р. у 5 класі у дружелюбній атмосфері батьки мали змогу відчути, що таке НУШ, як навчаються їхні діти.

Нова українська школа потребує не лише нового підходу до навчання та виховання здобувачів освіти, але й оновленого формату батьківських зборів. З боку класного керівника нушівських п'ятикласників мені хотілося організувати збори таким чином, щоб батьки хотіли приходити на них, а не боялися.

Співдружність школи і сім'ї - вимога сьогодення. Відомо, що для успішного формування особистості дитини необхідна єдність школи і сім'ї. Час і батькам і вчителям усвідомити, що ні школа без сім'ї, ні сім'я без школи не можуть існувати. Саме з цією метою у Станіславчицькому ЗЗСО І - ІІ ступенів відбулися батьківські збори у 5 класі. Класний керівник Лех Н. М . проаналізувала успішність, поведінку учнів та ряд чинників, що впливають на адаптацію дітей та спільно з батьками узгодили теми заходів для подальшої роботи. Адже довіра до освіти починається з педагогіки партнерства: школа - сім'я. Кожна дитина неповторна, наділена від природи унікальними здібностями, талантами та можливостями. Місія Нової школи - допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителями, учнями і батьками.

Щиро дякуємо всім батькам, які прийшли на збори за небайдужість і співпрацю.

Сімейна школа – праця нелегка,

Це вияв волі, мудрості, терпіння,

Дитина – це стеблиночка слабка.

Укріплюймо всі гілочки і коріння!

Всім дякую ! До нових зустрічей ! ❤️👍🇺🇦💙💛



« повернутися

Вхід для адміністратора